top of page
Successful launch of a space rocket into outer space. Spaceship lift off into the starry s

Proccess Automation

Boost jouw productiviteit

Wil je echt aan de slag met het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van automation. Veel bedrijven werken op een bepaalde manier omdat het altijd zo is geweest. Maar is dit nog wel de meest effectieve?

Door gebruik te maken van het Microsoft Power Platform is het mogelijk om repeterende taken volledig te automatiseren en live inzicht te krijgen in belangrijke kengetallen, waardoor je tijd bespaart en minder fouten maakt. Minder losse Word en Excel bestanden die handmatig moeten worden bewerkt, meer interactieve dashboard o.b.v. live data.

Gegevens over een touchpad

Business Process Automation 

Business Intelligence 

Modern Work Scan

Via onze Modern Work Scan krijg je op toegankelijke wijze inzicht in de digitale kansen van jouw organisatie. Door middel van een interview, een korte stage en een vragenlijst bieden we een eenvoudig te interpreteren rapporatage aan met daarin digitale quick wins en mogelijke longterm goals.

Krijg inzicht in KPI's door middel van een live interactief dashboard dat eenvoudig is te delen met collega's en externen. Een dashboard is altijd maatwerk en toont dus exact de data die jij graag wil zien. Wil je eens laagdrempelig ervaren wat Power BI kan betekenen voor jouw organisatie? Bekijk dan eens ons 'Dashboard in a week' programma. 

Elimineer dagelijkse repeterende taken volledig en bespaar tijd en geld. Door gebruik te maken van Power Automate kunnen we processen van medewerkers volledig automatiseren en laten integreren met overige Microsoft services zoals SharePoint, OneDrive, Teams, Outlook en Power BI. Denk hierbij aan het automatisch versturen van e-mails, het bijwerken van lijsten of het automatisch inschieten van inkooporders wanneer de voorraad onder een bepaalde treshold komt. 

Vallende ster

Samen eenvoudig aan de slag met data, processen & apps

We weten als geen ander dat geen één organisatie hetzelfde is en hanteren daarom altijd maatwerk. Toch zijn er een aantal basisprincipes die we hanteren omdat we geloven dat deze bijdragen aan een goed resultaat. 

Nadat we een behoefte assessment hebben gedaan kunnen we een concreet voorstel doen. We werken altijd o.b.v. deelprojecten zodat we in korte sprints direct resultaat kunnen tonen. Op deze manier wordt direct duidelijk hoe we te werk gaan en kunnen we tijdig bijsturen waar nodig. 
 

Voorstel o.b.v. deelprojecten

Meten van succes

Ontwikkeling op maat

Hoewel het Microsoft Power Platform een verscheidenheid aan vooraf gebouwde tools en sjablonen bevat, maken we gebruik van ontwikkeling op maat om oplossingen te creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bijvoorbeeld door het creëren van aangepaste dataconnectors, het uitbouwen van complexe workflows of het ontwikkelen van unieke gebruikersinterfaces. 

We maken gebruik van analyses en inzichten om het succes van verbeterde processen te meten. Zo weet je direct wat de waarde is van onze samenwerking uitgedrukt in euro's. 

Voordat we oplossingen ontwikkelen, voeren we een grondige behoefte assessment uit om de unieke bedrijfsbehoeften van jouw organisatie te begrijpen. Dit houdt in dat de huidige processen en workflows worden geanalyseerd, pijnpunten worden geïdentificeerd en bepaald wordt waar het Microsoft Power Platform de grootste impact kan hebben. 
 

Behoeften assessment

Hoe staat jouw organisatie er eigenlijk voor als het gaat om digitalisering? Krijg direct inzicht via onze Modern Work Scan.

Voordelen voor jouw organisatie

  1. Inzicht in huidige werkwijze

  2. Inzicht in voorkeuren medewerkers 

  3. Concrete digitale quick wins 

  4. Aanbevolen longterm goals

modernworkscan.png
bottom of page