top of page
modernworkscan.png


Met Microsoft 365 beschikt jouw organisatie al over tools om volledig digitaal en veilig samen te kunnen werken. Maar kunnen jouw medewerkers goed overweg met deze tools? Om tot verbetering te komen hebben we eerst inzicht nodig in de status quo. Oftewel, hoe werken medewerkers momenteel samen? Hoe wordt er gebruik gemaakt van de beschikbaar tools en welke processen worden dagelijks op welke manier uitgevoerd? Zodra we dit in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag met optimalisatie. 

Modern Work Scan

Verbetering begint met inzicht

Vallende ster


Wat is de Modern Work Scan?

Via onze Modern Work Scan krijg je op toegankelijke wijze inzicht in de digitale kansen van jouw organisatie. Door middel van een interview, een korte stage en een vragenlijst bieden we een eenvoudig te interpreteren rapportage aan met daarin digitale quick wins en mogelijke longterm goals.

Gesprek met beslissingsnemer om inzicht te krijgen in de huidige status en ambities van de organisatie.
 

Interview

Stage

Naast een gesprek met een beslissingsnemer gaan we zelf de werkvloer op om te observeren hoe er digitaal wordt samengewerkt en eventuele pijnpunten te signaleren.
 

Digitale vragenlijst

Om een goed beeld te krijgen toetsen we de volledige organisatie d.m.v. een vragenlijst gebaseerd op vijf verschillende categorieën, namelijk communicatie, content delen, mobiliteit, meetings en teamwork.

Analyse & brainstorm

Na het verzamelen van alle data gaan we aan de slag met de analyse. Om te zorgen voor een goede interpretatie van de resultaten en het stellen van prioriteiten organiseren we een brainstormsessie met een aantal key users.

Compacte rapportage

Het eindproduct is een compacte rapportage met concrete quick wins en mogelijke longterm goals gebaseerd op het gevoel en gedrag van jouw organisatie.

Bedankt voor de inzending!


Meer weten? Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Migratie & optimalisatie

We helpen je migreren naar cloud services zoals Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint en richten direct alles op de juiste manier in afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Indien je als organisatie al gebruik maakt van de verschillende Microsoft 365 tools helpen we je met het optimaliseren van het gebruik door het aanbrengen van governance, de basis van digitaal samenwerken.

Modern Work Scan

Via onze Modern Work Scan krijg je op toegankelijke wijze inzicht in de digitale kansen van jouw organisatie. Door middel van een interview, een korte stage en een vragenlijst bieden we een eenvoudig te interpreteren rapporatage aan met daarin digitale quick wins en mogelijke longterm goals.

Adoptie 

IT tools werken alleen maar als ze ook daadwerkelijk gebruikt worden, en dan ook nog eens op een uniforme manier. Doe je dit niet, krijg je een wildgroei aan bestanden waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. We helpen daarom ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken ook worden nagekomen door een veranderproces en het het verhogen van IT-skills van medewerkers door interactie trainingen & workshops. 

bottom of page