top of page

Microsoft 365 Copilot updates maart

Bijgewerkt op: 24 apr.

Vorige week kondigde Microsoft aan dat de komende weken veel nieuwe features zullen worden toegevoegd aan Copilot. De meest belangrijkste voor velen (en mij persoonlijk😊) zal zijn de toevoeging van de Nederlandse taal. Maar wat zit er nog meer allemaal aan te komen? We hebben er een aantal voor je geselecteerd die volgens ons jouw organisatie gaan helpen om alles uit Copilot te halen.


Word een Copilot-expert met Copilot Labs

Copilot Labs is een online leeromgeving waar je allerlei tips en trucs krijgt om Copilot optimaal te benutten. Je kunt er ook je eigen prompts maken en delen met je collega's. Dus wanneer jij de ideale prompt hebt gevonden voor jouw werkzaamheden kun je jouw collega’s helpen door deze met ze te delen.



Copilot in Forms helpt je om enquêtes en formulieren te maken

Copilot wordt nu ook geïntegreerd met Forms, een app waarmee je enquêtes, quizzen en formulieren kunt maken en delen. Met Copilot in Forms kun je Copilot vragen om je te helpen met het maken van je enquête of formulier door je suggesties te geven voor de titel, de beschrijving, de vragen, de antwoorden, en de instellingen. Je kunt ook Copilot vragen om je feedback te geven over je enquête of formulier door je tips te geven om het te verbeteren, te controleren op fouten, en te testen op bruikbaarheid.


 

Copilot in OneDrive helpt je om informatie samen te vatten uit je bestanden

Copilot is nu ook geïntegreerd met OneDrive, een app waarmee je je bestanden kunt opslaan, synchroniseren en delen. Met Copilot in OneDrive kun je vragen om je te helpen met het samenvatten van informatie uit je bestanden door je samenvattingen, hoogtepunten, sleutelwoorden, en meer te geven. Je kunt ook Copilot vragen om je bestanden te vergelijken, te sorteren, te filteren, en te organiseren op basis van verschillende criteria. Copilot in OneDrive maakt het sneller en gemakkelijker om je bestanden te begrijpen en te beheren.



Voeg snelle samenvattingen toe bij het delen van documenten

Voeg door Copilot gegenereerde samenvattingen toe wanneer je documenten deelt met collega's. Deze samenvattingen, die zijn opgenomen in de melding voor het delen van documenten, geven ontvangers direct context rond een document en een snel overzicht van de inhoud ervan zonder dat ze het bestand hoeven te openen. Het delen van samenvattingen helpt gebruikers bij het prioriteren van werk en verhoogt de betrokkenheid.



Bekijk de verbeterde dashboards voor Copilot

Wil je inzicht hebben in het gebruik en dus de meerwaarde van Copilot? Kijk dan eens naar de dashboards in jouw Microsoft 365 admin center. Een van deze rapporten is het Copilot for Microsoft 365 Usage-rapport (preview) dat is gebouwd om beheerders te helpen bij het plannen van de implementatie, het informeren van de acceptatiestrategie en het nemen van beslissingen over licentietoewijzing.



Graag samen aan de slag met de adoptie van Copilot? Laten we een kop koffie drinken om te kijken hoe we jullie hierbij zouden kunnen helpen.





+316 21 22 62 29

bottom of page