top of page

About

Hoofd in de cloud, voeten op de grond

Zweeft jouw organisatie rond zonder te weten waar het naartoe gaat als het gaat om digitaal samenwerken? Trek dan bij ons aan de bel. We geloven dat door het inzetten van de juiste tools en expertise beter, fijner en productiever kan worden (samen)gewerkt, en dat door onze manier van werken op basis van korte sprints veel winst kan worden geboekt in korte tijd. 

modern Office

We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om controle te houden over jouw IT-omgeving, laat staan ervoor te zorgen dat medewerkers zo goed mogelijk digitaal samenwerken. Toch geloven we erin dat veel bedrijven het lastiger maken dan dat het is, en dat door de juiste handvatten te bieden grote stappen gemaakt kunnen worden en zo relatief veel winst kan worden geboekt in korte tijd. 

Wil jij graag de juiste IT tools inzetten om medewerkers op de juiste manier digitaal te laten samenwerken? Wil je graag aan de slag met het optimaliseren van processen en aan de slag met de beschikbare data binnen jouw organisatie en AI voor je laten werken? Dan ben je bij 365optimizers aan het juiste adres. 

About you

Partner to partner
We werken samen met IT-partners als aanvulling op hun dienstverlening. We leveren zelf geen werkplek en zijn dus geen concurrenten, maar versterken elkaar juist als het gaat om digitaal samenwerken. 

Logo Microsoft Teams
Logo Microsoft OneDrive
Logo Microsoft SharePoint
Afbeelding1.png

About us

365optimizers gelooft dat werken meetbaar productiever, slimmer, veiliger én leuker kan. Met onze beproefde aanpak en dienstverlening zorgen wij dat medewerkers nog makkelijker, slimmer en blijer hun werk kunnen doen en beter kunnen samenwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in een verscheidenheid aan branches als het MKB, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en onderwijs kunnen we jouw organisatie nog beter ondersteunen, mensgericht en pragmatisch.

Passie, GBV & vakmanschap

Passie geeft motivatie en energie. Je herkent onze passie door het enthousiasme, de bevlogenheid en de energie waarmee we zaken oppakken. We weten te overtuigen, en ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Een gezonde portie GBV, oftewel Gezond Boerenverstand, voert bij ons de boventoon. Met ons hoofd in de cloud en onze voeten op de grond werken we met onze hersens en vanuit ons hart. Nuchter, relativerend en zaken in perspectief plaatsend. We kennen ons vak en versterken elkaar, maken gebruik van elkaars talenten en inspireren elkaar. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. We willen de beste zijn, altijd. 

logo-outlook-34044.png
Golvende abstracte achtergrond
Afbeelding van Andre Cardinaal

"Bedrijven zoeken steeds vaker naar experts op het gebied van digitaal samenwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van Microsoft creëren we directe waarde uitgedrukt in cijfers". 

Andre Cardinaal - Managing Director 365optimizers 

bottom of page