top of page
The launch of the spacecraft into space. Elements of this image furnished by NASA. High qu

Artificial Intellegence 
Integration

Boost jouw productiviteit

Al volledige gestandaardiseerd op Microsoft services zoals SharePoint, OneDrive en Teams? Mooi, dan is het nu tijd voor de volgende stap: Microsoft 365 Copilot. Met Copilot krijg je ondersteuning van AI binnen alle Microsoft applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams waardoor je als gebruiker tijd kan besparen en je productiveit kan verhogen. 

Klappen

Technical Readiness & implemenatie

We bereiden jouw organisatie voor op AI door de (technical) readiness te checken. Om goed gebruik te kunnen maken van Microsoft 365 Copilot is het namelijk noodzakelijk dat je de basis zoals rechten en rollen structuur goed op orde hebt. Als dit het geval is kun je aan de slag en helpen we met de uitrol binnen de organisatie. 

Modern Work Scan

Via onze Modern Work Scan krijg je op toegankelijke wijze inzicht in de digitale kansen van jouw organisatie. Door middel van een interview, een korte stage en een vragenlijst bieden we een eenvoudig te interpreteren rapporatage aan met daarin digitale quick wins en mogelijke longterm goals.

IT tools werken alleen maar als ze ook daadwerkelijk gebruikt worden, en dan ook nog eens op een uniforme manier. Doe je dit niet, krijg je een wildgroei aan bestanden waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. We helpen daarom ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken ook worden nagekomen door een op maat gemaakt veranderproces, proactieve ondersteuning en interactieve trainingen & workshops om de IT-skills van medewerkers te verhogen. 

Adoptie 

Vallende ster

Samen eenvoudig aan de slag met AI

We weten als geen ander dat geen één organisatie hetzelfde is en hanteren daarom altijd maatwerk. Toch zijn er een aantal basisprincipes die we hanteren omdat we geloven dat deze bijdragen aan een goed resultaat. 

Nadat we een behoefte assessment hebben gedaan kunnen we een concreet voorstel doen. We werken altijd o.b.v. deelprojecten zodat we in korte sprints direct resultaat kunnen tonen. Op deze manier wordt direct duidelijk hoe we te werk gaan en kunnen we tijdig bijsturen waar nodig. 
 

Voorstel o.b.v. deelprojecten

Meten van succes

Ontwikkeling op maat

Op basis van de resultaten van het behoeftenonderzoek ontwikkelen we een adoptieplan op maat dat is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Dit plan omvat trainingsprogramma's, documentatie, technical readiness, aanbrengen van en aanpassingen in governance, en plannen voor changemanagement. 

We maken gebruik van analyses en inzichten om het succes van de adoptie-inspanning te meten. Zo zie je direct wat het resultaat is van onze samenwerking. 

We starten met een behoeftenonderzoek om de unieke uitdagingen en doelstellingen van jouw organisatie te begrijpen. We kijken naar de bestaande Microsoft-investeringen, evalueren de bedrijfsprocessen en inventariseren de behoeften van de gebruikers.
 

Behoeften assessment

Hoe staat jouw organisatie er eigenlijk voor als het gaat om digitalisering? Krijg direct inzicht via onze Modern Work Scan.

Voordelen voor jouw organisatie

  1. Inzicht in huidige werkwijze

  2. Inzicht in voorkeuren medewerkers 

  3. Concrete digitale quick wins 

  4. Aanbevolen longterm goals

modernworkscan.png
bottom of page