top of page
Golvende abstracte achtergrond

Wij zijn
365optimizers

Over ons
 

Hoe laat je mensen optimaal (samen)werken in een continu veranderende wereld? Hoe maak je slim gebruik van digitale middelen? Hoe optimaliseer je werkprocessen en zorg je voor een wendbare organisatie?  

365optimizers gelooft dat werken meetbaar productiever, slimmer, veiliger én leuker kan. Met onze beproefde aanpak en dienstverlening zorgen wij dat medewerkers nog makkelijker, slimmer en blijer hun werk kunnen doen en beter kunnen samenwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in een verscheidenheid aan branches als het MKB, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en onderwijs kunnen we jouw organisatie nog beter ondersteunen, mensgericht en pragmatisch.

Passie, GBV & vakmanschap

Passie geeft motivatie en energie. Je herkent onze passie door het enthousiasme, de bevlogenheid en de energie waarmee we zaken oppakken. We weten te overtuigen, en ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Een gezonde portie GBV, oftewel Gezond Boerenverstand, voert bij ons de boventoon. Met ons hoofd in de cloud en onze voeten op de grond werken we met onze hersens en vanuit ons hart. Nuchter, relativerend en zaken in perspectief plaatsend. We kennen ons vak en versterken elkaar, maken gebruik van elkaars talenten en inspireren elkaar. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. We willen de beste zijn, altijd.
 

Golvende abstracte achtergrond
Afbeelding van Andre Cardinaal

"Bedrijven zoeken steeds vaker naar experts op het gebied van digitaal samenwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van Microsoft creëren we directe waarde uitgedrukt in cijfers". 

Andre Cardinaal - Managing Director 365optimizers 

bottom of page