top of page
Verbindende punten

Experts in de wereld van Microsoft 365
Haal alles uit jouw Moderne Werkplek

ADOPTIE

Verhoog het werkplezier en de productiviteit 

Veel organisaties maken gebruik van Microsoft 365, maar benutten niet alle mogelijkheden binnen de Moderne Werkplek om echt productiever te werken. IT wordt door veel organisaties nog steeds gezien als een noodzakelijk kwaad. Wij begrijpen deze gedachte, maar geloven dat je door technologische ontwikkelingen juist te omarmen, je de veiligheid, productiviteit en werkplezier van jouw organisatie op meetbare wijze kunt stimuleren.  

Twee collega's die samenwerken

SECURE

Verhoog de digitale veiligheid van jouw organisatie

Steeds vaker krijgen organisaties te maken met cyberaanvallen. Doordat organisaties steeds meer leunen op IT, wordt het voor hackers steeds interessanter om te zorgen dat je er niet bij kunt. Je hebt een betrouwbare IT-partner en je vertrouwt volledig op zijn kennis en kunde als het gaat om het beveiligen van jouw infrastructuur en je data. Toch kan het geen kwaad om het 4-eyes-principle toe te passen bij het beoordelen van je security maatregelen. 

Samenwerkende collega's

DATA & PROCES

Elimineer overbodige repeterende taken 

Je bent continu bezig met het innoveren van je bedrijfsprocessen. Dan wil je niet te veel afhankelijk zijn van softwarepakketten of software programmeurs. Daarom zet 365optimizers het Microsoft Power Platform in. Met een rijke set aan tools kunnen je medewerkers aan de slag met het zelfstandig maken van rapportages, workflows, apps, websites en chatbots. Natuurlijk zonder óf op basis van low code, zodat iedereen ermee aan de slag kan. 

Medewerker met tablet
Golvende abstracte achtergrond
Jonge lachende vrouw

Wil je meer informatie over onze oplossingen? We helpen je graag!

bottom of page