top of page

Veilig en vertrouwd thuiswerken?

Om het coronavirus in te dammen worden organisaties verzocht om hun medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Dit roept verschillende vragen op bij organisaties en medewerkers. Hoe werk je optimaal samen vanuit huis met je collega’s? Hoe zorg je ervoor dat de productiviteit binnen jouw organisatie niet verloren gaat?

logo temp.JPG

Microsoft Teams, hét samenwerkplatform van Microsoft, biedt organisaties tijdens de uitbraak van het COVID-19 coronavirus verschillende gratis mogelijkheden. Microsoft Teams is dé hub voor samenwerken & communiceren in groepsverband. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern.

Maak 6 maanden gratis gebruik van Microsoft Teams: blijf productief en behoud je continuïteit


Teams is een onderdeel van Office 365. Naar aanleiding van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, heeft Microsoft besloten om een gratis Office 365 E1 trial, inclusief Microsoft Teams, 6 maanden beschikbaar te maken voor organisaties. 


Ben je niet bekend met Microsoft Teams en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je voor een vrijblijvende 1-op-1 remote demo. We delen graag onze kennis en ervaring zodat jouw team morgen

met MS Teams aan de slag kan!

bottom of page