top of page
Moderne kantooromgeving

Microsoft 365 Power Platform
Smart tools die je business verder helpen - iedere dag

Power BI: Gebruik de kracht van data
om het verschil te maken met je concurrentie

Is er in jouw organisatie een wildgroei aan informatie? Informatie die leeft in een steeds groter wordende chaos van niet-verbonden systemen, databases, applicaties en spreadsheets? Wij helpen je om al deze opgesloten data samen te brengen en te interpreteren. Zodat jij kunt inspelen op marktontwikkelingen, je werkprocessen kunt verbeteren en je voorspellingen kunt doen. Welke tool we daarvoor inzetten? Power BI.

  • Heldere dashboards en direct een snapshot van je belangrijkste stuurinformatie.

  • Power BI is te integreren met alle Microsoft-producten.

  • Power BI is te gebruiken op elk device.

Power BI.png

Repeterende taken automatiseren met
Power Automate

Power Automate is de nieuwe naam die Microsoft aan het wat bekendere Microsoft Flow heeft gegeven. Maar wat is Power Automate precies? Simpel gezegd wordt het gebruikt om werkstromen te bouwen tussen apps, documenten en bestanden.

 

Zo kun jij tijdrovende taken automatiseren. Zaken die de productiviteit van je organisatie ten goede komen. Zullen we samen aan de slag gaan met het automatiseren van de voor jouw organisatie relevante processen?

  • Maak geautomatiseerde werkstromen met Microsoft Power Automate.

  • Bijvoorbeeld goedkeuringen of herinneringen.

  • Of een aangepaste e-mail verzenden wanneer een nieuw bestand is toegevoegd.

Power automate.jpeg

Creëer je eigen professionele bedrijfsapplicaties
met Power Apps

Het applicatielandschap groeit elke dag. Je ziet door de bomen het bos niet meer, waardoor jij niet weet welke applicatie nu goed aansluit op jouw organisatie. Hoe zou het zijn als je jouw eigen applicatie kunt laten ontwikkelen op basis van no-code/low-code? Een applicatie die perfect aansluit op de behoeften van en manier van werken binnen jouw organisatie? In dat geval is Power Apps hét platform voor jou.

  • Het efficiënter inrichten van processen.

  • Lagere kosten en een snellere responsetijd naar klanten.

  • Jouw app is in te richten naar de smaak/huisstijl van jouw organisatie.

  • Er is een volledige integratie met Office 365-applicaties.

Power apps.png

Hoe werken we?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe?

We gaan samen op zoek naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Dat doen we door 'embedded' te inventariseren. Dat betekent in je organisatie aanwezig zijn, naast je mensen staan of zitten terwijl ze bezig zijn. Onze oren en ogen goed de kost geven, tussendoor vragen stellen en antwoorden geven. Omdat dát je uiteindelijk de meest waardevolle informatie oplevert.

 

Deze inventarisatie levert een overzicht op van quick wins: welke processen kunnen op korte termijn met behulp van de al aanwezig functionaliteit binnen Microsoft 365 efficiënter gemaakt worden? We bepalen in overleg een roadmap, en starten met het agile bouwen van de eerste oplossing: een Minimal Viable Product, wat vervolgens in een aantal iteraties vervolmaakt wordt. Op deze manier ontwikkelen we in korte tijd een in de praktijk geteste applicatie die direct waarde toevoegt aan jouw business.

Wil je meer informatie over onze oplossingen?

We helpen je graag!

bottom of page