top of page
Werken op kantoor

SECURE

Vertrouw op de digitale veiligheid van jouw organisatie

Je hebt een betrouwbare IT-partner en je vertrouwt volledig op zijn kennis en kunde als het gaat om het beveiligen van jouw infrastructuur en je data. Toch kan het geen kwaad om het 4-eyes-principle toe te passen bij het beoordelen van je security maatregelen.   
 
365optimizers helpt jouw organisatie met het beschermen van jouw waardevolle gegevens en activa te tegen cyberdreigingen. We begrijpen dat het digitale landschap voortdurend in beweging is. Daarom doen we er alles aan om de ontwikkelingen voor te blijven zodat onze klanten potentiële bedreigingen altijd een stap voor zijn. 

Cloud Security Assessment  

We beoordelen je informatiebeveiligingsbeleid, en checken de aansluiting met de technische maatregelen. In overleg met jouw IT-partner stellen we vervolgens een plan op om jouw digitale veiligheid in overzichtelijke stappen te verhogen op basis van urgent needs, quick wins en long term goals.  

Aanpak

We weten als geen ander dat geen organisatie hetzelfde is en hanteren daarom altijd maatwerk. Toch zijn er een aantal basisprincipes die we hanteren omdat we geloven dat deze bijdragen aan een goed resultaat. 


Plan van Aanpak
De resultaten van het assessment worden gebruikt als input voor een actieplan om risico's te beperken, waardoor de beveiliging van jouw organisatie wordt verbeterd en de cyberveiligheidsweerbaarheid wordt vergroot. In overleg met je IT-partner definiëren we overzichtelijke stappen op basis van urgent needs, quick wins en long term goals. 


Governance & compliance
Veel organisaties zijn onderworpen aan wettelijke compliance-eisen als het gaat om gegevensbeveiliging. We helpen jouw organisatie te voldoen aan vereisten zoals AVG of NIS2.   
 

Cloud Security Assessment 
Een Cloud Security Assessment biedt een algemeen overzicht van jouw cyberbeveiligingsprogramma en -praktijk, beoordeeld aan de hand van een vragenlijst en een geautomatiseerde scan van je IT-omgeving.
 

Security Awareness 
Meer dan 70% van de security incidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Om de cyber skills van je medewerkers te verbeteren en actuele cyberdreigingen beter te herkennen en te weerstaan, bieden wij verschillende security awareness programma’s aan. Denk daarbij aan gesimuleerde phishing-aanvallen, video's over beveiligingsbewustzijn en periodieke beveiligingsbriefings. 
 

Golvende abstracte achtergrond
Jonge lachende vrouw

Wil je meer informatie over onze oplossingen? We helpen je graag!

bottom of page