top of page

Veilig en vertrouwd thuiswerken


Zoekt jouw organisatie een oplossing voor thuiswerken? Ontdek dan Microsoft Teams.


Microsoft Teams is hét samenwerkings-platform van Microsoft, en biedt jouw team de mogelijkheid om te vergaderen, te (video)bellen, te chatten en bestanden te delen. Veilig en vertrouwd.Door het gebruik van Teams kunnen vergaderingen gewoon online door blijven gaan. Dit geldt zowel voor meetings met collega’s als meetings met personen buiten de organisatie. Deelnemers aan je vergadering kunnen eenvoudig praten, het scherm delen, video aanzetten, bestanden delen en chatten. Op deze manier kan het werk door blijven gaan, zonder verlies van productiviteit of kwaliteit. Het werkt bovendien op elk type device.

Om snel al jouw medewerkers effectief en productief samen te laten werken, biedt 365optimizers “Teams in één dag” aan. Hiermee helpen wij jouw organisatie in één dag met het up and running krijgen van Microsoft Teams. Een team van consultants zorgt voor een razendsnelle uitrol van de basis inrichting, waardoor jouw medewerkers binnen een dag veilig en gecontroleerd aan de slag kunnen met Teams.


Aan het eind van de dag zijn al je medewerkers in staat om de volgende functionaliteiten te gebruiken:

  • Chatfunctie (1 op 1 of met een groep)

  • Online (video) meetings met collega’s én externen

  • Schermdelen en een digitaal whiteboard voor brainstorm sessies


Microsoft Teams is beschikbaar via de browser of via een app die op je laptop (Windows en Mac) en je mobiele apparaat (iOS en Android) wordt geïnstalleerd. Medewerkers loggen in met hun huidige gebruikersnaam en wachtwoord, zodat zij snel in staat zijn om effectief samen te blijven werken. Hiermee wordt thuiswerken minstens zo effectief als op kantoor.


Comments


bottom of page