top of page

Effectief vergaderen


Het kan lastig zijn om vergaderingen voor te bereiden. De agenda staat in één e-mail, overeengekomen acties in een andere. En waar is dat document gebleven dat je moest bekijken vóór de vergadering?
Met Vergaderingen in Teams wordt dit alles veel eenvoudiger. Zodra je de vergadering hebt gemaakt, kun je met de deelnemers over de agenda chatten, de bestanden delen die ze moeten bekijken en de vergadernotities en taken bijhouden. Je kunt zelfs controleren wie de onbekende mensen zijn die zijn uitgenodigd.


Ook is het mogelijk de vergadering op te nemen, zodat deze ook na afloop nog te beluisteren is voor degene die niet aanwezig kon zijn. Na de vergadering is de opname van het gesprek direct beschikbaar op hetzelfde tabblad, dus als je de vergadering gemist hebt, hoef je niet naar de opname te zoeken. Alles staat er, met de vergadernotities en overeengekomen acties.


365optimizers richt Microsoft Teams voor je in om maximaal gebruik te kunnen maken van de gewenste functionaliteit. En we zorgen er voor dat alle medewerkers er ook daadwerkelijk gebruik van maken. zo creëren we meerwaarde voor jou en je organisatie

Comments


bottom of page