top of page
Copilot in NL slide3.gif

AI inspiratiesessie

Plan een gratis inspiratiesessie

Microsoft 365 Copilot is beschikbaar in het Nederlands! Om dit te vieren geven we gratis inspiratiesessies weg waarbij we je inzicht geven in de mogelijkheden van de technologie van nu, gericht op jouw specifieke branche en organisatie. Na deze sessie weet je exact wat AI kan betekenen voor jouw organisatie.

Vallende ster


Waarom een inspiratiesessie?

De technologische ontwikkelingen gaan momenteel ontzettend hard. Voor veel organisaties te hard om bij te houden, laat staan om in te zetten. Om inzicht te geven in de mogelijkheden van de technologie van nu, gericht op jouw specifieke branche en organisatie, geven we een inspiratiesessie. 

Maak kennis met de mogelijkheden van AI binnen jouw verschillende Microsoft apps.
 

Kennis

ROI

Concreet

Krijg inzicht in concrete toepassingen van AI binnen jouw organisatie. 

Bereken samen wat AI jouw organisatie zal opleveren.

Bedankt voor de inzending!


Meer weten? Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Migratie & optimalisatie

We helpen je migreren naar cloud services zoals Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint en richten direct alles op de juiste manier in afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Indien je als organisatie al gebruik maakt van de verschillende Microsoft 365 tools helpen we je met het optimaliseren van het gebruik door het aanbrengen van governance, de basis van digitaal samenwerken.

Modern Work Scan

Via onze Modern Work Scan krijg je op toegankelijke wijze inzicht in de digitale kansen van jouw organisatie. Door middel van een interview, een korte stage en een vragenlijst bieden we een eenvoudig te interpreteren rapporatage aan met daarin digitale quick wins en mogelijke longterm goals.

Adoptie 

IT tools werken alleen maar als ze ook daadwerkelijk gebruikt worden, en dan ook nog eens op een uniforme manier. Doe je dit niet, krijg je een wildgroei aan bestanden waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. We helpen daarom ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken ook worden nagekomen door een veranderproces en het het verhogen van IT-skills van medewerkers door interactie trainingen & workshops. 

bottom of page