top of page

Effectief vergaderen

scherm-delen.png

Het kan lastig zijn om vergaderingen voor te bereiden. De agenda staat in één e-mail, overeengekomen acties in een andere. En waar is dat document gebleven dat je moest bekijken vóór de vergadering?

Met vergaderen in Teams wordt dit alles veel eenvoudiger.

Zodra de vergadering in Teams is gemaakt, kun je met de deelnemers chatten,

de bestanden delen die nodig zijn en vergadernotities en taken bijhouden.

Je kunt ook controleren wie bij de vergadering is uitgenodigd,

en of de vergadering al of niet is geaccepteerd.

Ook is het mogelijk de vergadering op te nemen, zodat deze ook na afloop nog te beluisteren is voor degene die niet aanwezig kon zijn. Na de vergadering is de opname van het gesprek direct beschikbaar op hetzelfde tabblad, dus als je de vergadering gemist hebt, hoef je niet naar de opname te zoeken. Alles staat er, met de vergadernotities en alle acties.

Vergaderen.jpg

365optimizers richt Microsoft Teams voor je in om maximaal gebruik te kunnen maken van de gewenste functionaliteit. En we zorgen er voor dat alle medewerkers er ook daadwerkelijk gebruik van maken. zo creëren we meerwaarde voor jou en je organisatie

Microsoft Teams is beschikbaar via de browser of via een app die op je laptop (Windows en Mac) en je mobiele apparaat (iOS en Android) wordt geïnstalleerd. Medewerkers loggen in met hun huidige gebruikersnaam en wachtwoord, zodat zij snel in staat zijn om effectief samen te blijven werken. Hiermee wordt thuiswerken minstens zo effectief als op kantoor.

Ik wil meer weten over Effectief Vergaderen

We nemen zo snel mogelijk contact op

bottom of page