top of page

Versnel innovatie en verlaag kosten 

Met het Microsoft Power Platform stroomlijn je businessprocessen en ben je in staat om data gestuurde beslissingen te nemen. Het Microsoft Power Platform (onderdeel van Microsoft 365) is een pakket tools dat Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents omvat. Met deze tools creëren we oplossingen op maat die inspelen op jouw unieke behoeften en uitdagingen.  
   
Ons team heeft jarenlange ervaring met het Microsoft Power Platform, en we helpen onze klanten graag het maximale uit deze krachtige tools te halen. Of je nu hulp nodig hebt met gegevensanalyse, procesautomatisering of customer engagement, wij hebben de vaardigheden en expertise om je te laten slagen.  

AdobeStock_295858311_edited.jpg

AAN DE SLAG MET DE BASIS

Maak jouw organisatie klaar voor de toekomst door het ontwerpen en implementeren van een gedegen datamanagement strategie

BUSINESS INTELLIGENCE

Krijg automatisch actueel inzicht in belangrijke kengetallen van jouw organisatie via gebruiksvriendelijke Power BI dashboards

PROCES AUTOMATISERING

Elimineer dagelijkse repeterende taken door deze volledig te automatiseren met de hulp van Power Automate

Data, apps &
automatische workflows

In de wereld van bedrijfsanalyses en procesautomatisering zijn Microsoft Power BI, Power Automate en Power Apps (volgens ons) een van de meest waardevolle tools die een organisatie kan gebruiken. Afzonderlijk zijn ze krachtig, maar wanneer ze worden gecombineerd, ontstaat er een synergie die de manier waarop bedrijven gegevens verwerken, inzicht verkrijgen en beslissingen nemen, volledig transformeert.

 

Vallende ster

Samen eenvoudig aan de slag
met data & procesautomatisering 

 

We weten als geen ander dat geen één organisatie hetzelfde is en hanteren daarom altijd maatwerk. Toch zijn er een aantal basisprincipes die we hanteren omdat we geloven dat deze bijdragen aan een goed resultaat. 

Behoeften assessment 
Voordat we oplossingen ontwikkelen, voeren we een grondige behoefte assessment uit om de unieke bedrijfsbehoeften van jouw organisatie te begrijpen. Dit houdt in dat de huidige processen en workflows worden geanalyseerd, pijnpunten worden geïdentificeerd en bepaald wordt waar het Microsoft Power Platform de grootste impact kan hebben. 
 
 
Ontwikkeling op maat

Hoewel het Microsoft Power Platform een verscheidenheid aan vooraf gebouwde tools en sjablonen bevat, maken we gebruik van ontwikkeling op maat om oplossingen te creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bijvoorbeeld door het creëren van aangepaste dataconnectors, het uitbouwen van complexe workflows of het ontwikkelen van unieke gebruikersinterfaces. 

 
Meten van succes
We maken gebruik van analyses en inzichten om het succes van verbeterde processen te meten. Zo weet je direct wat de waarde is van onze samenwerking uitgedrukt in euro's. 
 


 
Agile methodologie 

We gebruiken een agile benadering van ontwikkeling, waarbij het project wordt opgedeeld in kleinere, beheersbare brokken en de toegevoegde waarde in stappen wordt opgeleverd. Dit stelt jouw organisatie in staat om in een vroeg stadium vooruitgang te zien en indien nodig aanpassingen te doen. 
 

Gebruikerstraining & adoptie
 We begrijpen dat de tools alleen effectief zijn als de gebruikers weten hoe ze ze moeten gebruiken. Daarom bieden we opleidings- en adoptiediensten aan om jouw medewerkers op weg te helpen met de tools en ervoor te zorgen dat ze effectief worden gebruikt. 

  

Hoe staat jouw organisatie er eigenlijk voor als het gaat om digitalisering? Krijg direct inzicht via onze Modern Work Scan.

Voordelen voor jouw organisatie

  1. Compacte rapportage 

  2. Direct inzicht in digitaliseringsniveau 

  3. Concrete quick wins 

  4. Aanbevolen longterm goals

modernworkscan.png
bottom of page