top of page
Post-its op glas

DATA & PROCES

Versnel innovatie en verlaag kosten
met het Microsoft Power Platform 

Met het Microsoft Power Platform stroomlijn je businessprocessen en ben je in staat om data gestuurde beslissingen te nemen. Het Microsoft Power Platform (onderdeel van Microsoft 365) is een pakket tools dat Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents omvat. Met deze tools creëren we oplossingen op maat die inspelen op jouw unieke behoeften en uitdagingen.  
   
Ons team heeft jarenlange ervaring met het Microsoft Power Platform, en we helpen onze klanten graag het maximale uit deze krachtige tools te halen. Of je nu hulp nodig hebt met gegevensanalyse, procesautomatisering of customer engagement, wij hebben de vaardigheden en expertise om je te laten slagen.  

Data, apps & automatische workflows

In de wereld van bedrijfsanalyses en procesautomatisering zijn Microsoft Power BI, Power Automate en Power Apps (volgens ons) een van de meest waardevolle tools die een organisatie kan gebruiken. Afzonderlijk zijn ze krachtig, maar wanneer ze worden gecombineerd, ontstaat er een synergie die de manier waarop bedrijven gegevens verwerken, inzicht verkrijgen en beslissingen nemen, volledig transformeert.

 

Aanpak

We weten als geen ander dat geen organisatie hetzelfde is en hanteren daarom altijd maatwerk. Toch zijn er een aantal basisprincipes die we hanteren omdat we geloven dat deze bijdragen aan een goed resultaat. 

Behoeften assessment 
Voordat we oplossingen ontwikkelen, voeren we een grondige behoefte assessment uit om de unieke bedrijfsbehoeften van jouw organisatie te begrijpen. Dit houdt in dat de huidige processen en workflows worden geanalyseerd, pijnpunten worden geïdentificeerd en bepaald wordt waar het Microsoft Power Platform de grootste impact kan hebben. 
 
 
Ontwikkeling op maat

Hoewel het Microsoft Power Platform een verscheidenheid aan vooraf gebouwde tools en sjablonen bevat, maken we gebruik van ontwikkeling op maat om oplossingen te creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bijvoorbeeld door het creëren van aangepaste dataconnectors, het uitbouwen van complexe workflows of het ontwikkelen van unieke gebruikersinterfaces. 

 
Meten van succes
We maken gebruik van analyses en inzichten om het succes van verbeterde processen te meten. Zo weet je direct wat de waarde is van onze samenwerking uitgedrukt in euro's. 
 


 
Agile methodologie 

We gebruiken een agile benadering van ontwikkeling, waarbij het project wordt opgedeeld in kleinere, beheersbare brokken en de toegevoegde waarde in stappen wordt opgeleverd. Dit stelt jouw organisatie in staat om in een vroeg stadium vooruitgang te zien en indien nodig aanpassingen te doen. 
 
 


Gebruikerstraining & adoptie
 We begrijpen dat de tools alleen effectief zijn als de gebruikers weten hoe ze ze moeten gebruiken. Daarom bieden we opleidings- en adoptiediensten aan om jouw medewerkers op weg te helpen met de tools en ervoor te zorgen dat ze effectief worden gebruikt. 

  

Golvende abstracte achtergrond
Jonge lachende vrouw

Wil je meer informatie over onze oplossingen? We helpen je graag!

bottom of page