top of page
power-bi-dashboard2.png

Dashboard in a week programma

Laagdrempelig aan de slag met data?

Veel organisaties gebruiken Excel om data te verzamelen, te bewerken, te visualiseren en met elkaar te delen. Maar is dit nog wel de meest handige manier? Wij geloven dat dit beter kan. We helpen daarom organisaties de stap te maken naar interactieve en makkelijk te delen dashboards op basis van Power BI. 
 

Vallende ster


Wat is het Dashboard in a week programma?

Met ons Dashboard in a week programma kun je eenvoudig en op een laagdrempelige manier ervaren wat Power BI kan betekenen voor jouw organisatie. We zien veel bedrijven nog twijfelen om aan de slag te gaan met data door het ontbreken van tijd en kennis. Wij laten zien dat dit niet nodig is door binnen één week een basis dashboard op te leveren met daarop de gewenste live data. 

Nadat we een behoefte assessment hebben gedaan doen we een voorstel o.b.v. een vaste prijs. Zo weet je exact vooraf wat het gaat kosten. 
 

Vaste prijs

Oplevering

Ontwikkeling op maat

We zorgen voor koppelingen met de juiste databronnen en laten de data samenkomen in een dashboard met meerdere interactieve visuals. 

We plannen een afspraak in om het dashboard op te leveren en te zorgen voor een goede interpretatie van de gemaakte visuals. 

We voeren een behoefte assessment uit en inventariseren welke databronnen er exact aanwezig zijn. Zodra dit helder is kunnen we samen bepalen waar de hoogste prioriteit ligt zodat deze zaken kunnen worden meegenomen in het dashboard.
 

Behoeften assessment

Bedankt voor de inzending!


Meer weten? Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Migratie & optimalisatie

We helpen je migreren naar cloud services zoals Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint en richten direct alles op de juiste manier in afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Indien je als organisatie al gebruik maakt van de verschillende Microsoft 365 tools helpen we je met het optimaliseren van het gebruik door het aanbrengen van governance, de basis van digitaal samenwerken.

Modern Work Scan

Via onze Modern Work Scan krijg je op toegankelijke wijze inzicht in de digitale kansen van jouw organisatie. Door middel van een interview, een korte stage en een vragenlijst bieden we een eenvoudig te interpreteren rapporatage aan met daarin digitale quick wins en mogelijke longterm goals.

Adoptie 

IT tools werken alleen maar als ze ook daadwerkelijk gebruikt worden, en dan ook nog eens op een uniforme manier. Doe je dit niet, krijg je een wildgroei aan bestanden waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. We helpen daarom ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken ook worden nagekomen door een veranderproces en het het verhogen van IT-skills van medewerkers door interactie trainingen & workshops. 

bottom of page