top of page
Modern Laptop

Connectivity
Ga voor snelheid, betrouwbaarheid én veiligheid

ICT Infrastructuur

De basis van

jouw slimme werkplek

Verbindingen

Een goede en betrouwbare internetverbinding

Managed Wifi

Een veilig

draadloos netwerk

ICT Infrastructuur

Als we het hebben over jouw ICT Infrastructuur dan bedoelen we het complete netwerk én alle hard- en software die jouw organisatie ondersteunen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Hier komt meer bij kijken dan je denkt.

Heeft jouw organisatie meerdere locaties? Hoe wordt veiligheid van het netwerk gewaarborgd? Is het Wi-Fi netwerk gescheiden voor gasten? Hoe is je telefonie aangesloten op het netwerk? Waar je wensen en behoeften ook liggen, we kijken samen met jou naar de ideale oplossing.

Network Hub and Cable
On a Tablet

Een goede internetverbinding

Een goede internetverbinding, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder.

Of het nu gaat om zakelijk glasvezel, fiber to the home (FTTH) of een DSL-verbinding:

jij moet kunnen rekenen op razendsnel internet, zodat je altijd op een veilige, snelle en betrouwbare manier je werk kan uitvoeren. 365optimizers regelt het voor je.

Managed WiFi

Draadloos internet is niet meer weg te denken uit de maatschappij. De aanwezigheid van een betrouwbaar Wi-Fi netwerk is daarom onmisbaar geworden. Maar wat als je WiFi traag is? Of nog erger: wat als je WiFi niet werkt. Pas dan ervaar je wat je mist.

En hoe zit het met de beveiliging van je WiFi netwerk? De gevaren wat betreft cybercrime zijn actueler dan ooit. Jij wilt toch ook dat je bedrijfsgevoelige informatie goed beveiligd is? Met Managed WiFi van 365optimizers heb jij hier geen omkijken naar. Je kunt altijd rekenen op een snelle, stabiele en veilige verbinding.

Mobile Phoen Screen

Wil je meer informatie over onze oplossingen?

We helpen je graag!

bottom of page