top of page
Logo nw.png

8 belangrijke vragen over het beheren van de wildgroei aan apparaten

Laptops, tablets en smartphones zijn niet meer uit het zakelijke leven weg te denken. En krijgen we geen toptelefoon van de baas? Dan gebruiken we toch gewoon ons eigen toestel.

WIST JE DAT:

“Cyber security wordt veel lastiger als het ‘aanvalsoppervlak’– alle netwerken en systemen die je zakelijk gebruik – groot is”

 

Justin Harvey, IT-veiligheidsexpert Accenture

Met deze toename aan apparaten nemen ook de risico’s toe. Ieder apparaat is een potentieel doelwit voor hackers. Deze cybercriminelen zoeken altijd de weg van de minste weerstand. De slechtst beveiligde computer, tablet of smartphone. Nu is het beveiligen van IT al lastig genoeg als je alle hardware zélf koopt en beheert. Dus wat doe je tegen een werknemer die zakelijk inlogt via zijn slecht beveiligde privécomputer?

 

Welkom in de wereld van Mobile Device Management (MDM). In deze whitepaper nemen we je mee in 8 veelgestelde vragen over het veilig beheer van (mobiele) apparaten in je organisatie. Na het lezen weet je precies wat je kan doen om gemak voor je collega’s te combineren met optimale beveiliging.

 

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt een mail met een downloadlink.

Dank voor je aanvraag, je ontvangt een mail met een downloadlink. Check eventueel je spambox.

bottom of page