Adoptie nieuwe IT tools
Uw medewerkers bepalen het succes 

Prioriteit

Gebruikers en business-resultaat gaan vóór technologie

Transparantie

Heldere communicatie voor,

tijdens en na het project

Focus

Altijd gericht op betrokkenheid en enthousiasme bij medewerkers

Geslaagde adoptie van nieuwe technologie

Organisaties digitaliseren in hoog tempo. Dat betekent dat hun succes in toenemende mate wordt bepaald door de digivaardigheden van medewerkers. In de praktijk blijkt dat veel werknemers minder digitaal vaardig zijn dan hun werkgevers denken. De mens is een vaak onderschatte factor in de digitale transformatie.

Of het nu gaat om een overstap naar Microsoft Office 365, de introductie van tablets of het invoeren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Om deze reden heeft 365optimizers het “365optimized adoptieprogramma” ontwikkeld dat zorgt voor een zachte landing van nieuwe technologie in uw organisatie.

Team High Five

Verhoogde efficiëntie en productiviteit

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers tot 8% werktijd verspillen door gebrekkige digitale vaardigheden en hierbij de helpdesk extra belasten. Medewerkers die achterblijven op het gebied van nieuwe IT kennis en vaardigheden hebben meer kans op burn-outklachten.

 

Het 365optimized adoptieprogramma zorgt ervoor dat de digitale vaardigheden en zelfredzaamheid van medewerkers worden verbeterd. Een digivaardige medewerker is een tevreden medewerker die efficiënt met IT middelen omgaat en bijdraagt aan verbetering van de productiviteit.

We zorgen voor een succesvolle ontmoeting tussen IT technologie en beleving.

Happy Office Talk

Hogere adoptie betekent sneller veranderen

Medewerkers die digivaardig en digiveilig werken en die weten hoe zij het maximale rendement halen uit IT, zijn sneller enthousiast over toekomstige veranderingen.

Een doelgericht adoptie- en productiviteitsprogramma zorgt dan ook voor een mentaliteitsverandering op de werkvloer: in plaats van een afwachtende houding creëren we een open en enthousiaste houding ten aanzien van technologische ontwikkelingen.

Collega's die samenwerken

Meer weten?

Neem contact met ons op om vrijblijvend

de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken