top of page
Modern Laptop

365optimized workplace
De werkplek waar je van op aan kunt

Geen zorgen

Wij verzorgen de volledige techniek, beheer & onderhoud.

Inclusief support.

Vaste prijs

Optimale transparantie door een vaste prijs

per medewerker per maand.

Overal werken

Overal (samen)werken met collega's en met externen. Alsof je op kantoor zit. 

Veilige werkplek

Superveilig, voldoet voortdurend aan geldende wet- en regelgeving

De werkplek waar je van op aan kunt

Een gestandaardiseerde, veilige en compliant werkplek voor een vaste prijs per medewerker, per maand: dát krijg je wanneer je werkt met 365optimized workplace. Een werkplek die afgestemd is op jouw behoeften en die het gewoon doet. Ook als je op afstand wilt samenwerken met collega’s en externen. Wij verzorgen het volledige beheer — onder andere rondom Windows 10, Intune en Office365. De werkplek is altijd up-to-date en blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Door de standaardisatie en het vrijwel geheel geautomatiseerde beheer kun je daarvan op aan!

Coworkers

Wat mag je verwachten?

365optimized workplace:
 

  • Zorgt ervoor dat je veilig met je collega’s kunt samenwerken vanaf elke plek 

  • Kan snel uitgerold worden

  • Biedt ondersteuning aan gebruikers die dat nodig hebben

  • Heeft een vaste, transparante prijs per maand

  • Is superveilig

  • Heeft een geïntegreerde back-op voorziening

  • Maakt gebruik van de nieuwste Microsoft technologie

  • Wordt voortdurend geüpdatet en raakt dus nooit verouderd

Outdoor Meeting

Wat krijg je?

Met 365optimized workplace krijg je een volledige en veilige werkplek. Wat houdt dit dan precies in?

Software & licenties

365optimized workplace is gebaseerd op Microsoft 365. Bij uitlevering van de werkplek zijn de Office-applicaties al geïnstalleerd. Ook is Microsoft Teams al volledig operationeel zodat je snel kunt starten met het gebruik ervan. Licenties zijn inbegrepen in het maandbedrag. Aanschaf en beheer gebeurt door 365optimizers.

Eenvoudig en veilig inloggen

De werkplek hoort eenvoudig in gebruik en toch veilig te zijn. Dat werkt wel zo lekker. Daarom zorgen we er o.a. voor dat multifactor authenticatie aan staat en data op afstand gewist kan worden bij verlies of diefstal. Het is mogelijk in te loggen met gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Dat maakt het nóg makkelijk snel te starten!

Kennisoverdracht

Wij zorgen ervoor dat medewerkers voorzien worden van de juiste kennis en kunde. Dit doen we door zowel kennisoverdracht op locatie als door het online beschikbaar stellen van trainingsmateriaal. Met de juiste training wordt je productiever en werk je efficiënter samen.

En de Office 365-tools helpen daarbij: ze vereenvoudigen je taken en verbeteren je output.

Een laptop (optioneel)

Mobiel en flexibel werken is normaler dan ooit tevoren. Dit gaat het makkelijkst, snelst en veiligst via een persoonlijk apparaat. We kunnen daarom als onderdeel van 365optimized workplace een laptop leveren aan uw medewerkers. Het aanschaffen, inrichten en uitleveren van deze laptops is onderdeel van de dienstverlening, en kan eventueel worden ondergebracht in het maandbedrag.

Hoe werken we?

Zo bieden we jou de beste moderne werkplek: 

  • Adoptie is essentieel 

Het uitrollen van de moderne werkplek bestaat niet alleen uit een technische implementatie. Adoptie en verandermanagement leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van de introductie van 365optimized workplace. Dit zorgt ervoor dat je medewerkers een vliegende start kunnen maken met het succesvolle gebruik van de moderne werkplek. 

  • Beheer als vast onderdeel 

De beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van de ICT-omgeving zijn voor iedere organisatie van cruciaal belang. Het waarborgt namelijk de continuïteit van de bedrijfsvoering. Wij nemen het beheer van je Microsoft omgeving over. Hiermee houdt je zelf de regie, maar wordt je volledig ontzorgd. Onze helpdesk biedt je de gewenste ondersteuning en continuïteit. 

Wat kost dat?

Een transparante prijs is wel zo prettig. Daarom maken we hier geen geheim van. De prijs van 365optimized workplace delen we op in twee onderdelen. Een prijs per gebruiker per maand en een eenmalige projectprijs. 

  

365optimized workplace (exclusief laptop) kost € 55,- per gebruiker per maand inclusief Microsoft licenties. Wil je ook je laptop opnemen in het 365optimized workplace abonnement? Afhankelijk van de keuze voor laptop komt er dan een meerprijs bij. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

 

De projectprijs is afhankelijk van de omvang van de organisatie. Vraag deze prijs direct hier aan. 

Wil je meer informatie over onze oplossingen?

We helpen je graag!

bottom of page