top of page

365optimized back-up

Stel je bestanden en data veilig

en waarborg de continuïteit van je IT-omgeving

1.png

De voordelen van 365optimized back-up 

Met 365optimized back-up blijven bestanden en e-mails automatisch bewaard en zijn eenvoudig terug te zetten. Je kunt indien nodig terug tot op itemniveau om bestanden te herstellen.

Jouw gegevens altijd beschikbaar 
Jouw gegevens altijd beschermd

Medewerkers die bewust of onbewust gegevens verwijderen kunnen voor jouw organisatie een risico vormen als er geen back-up beschikbaar is. Ook in het geval van malware, ransomware en virussen biedt een back-up van je Microsoft 365 omgeving zekerheid.

Jouw back-up proces volledig ontzorgd

Met 365optimized back-up neemt 365optimizers het volledige beheer uit handen. Van het installeren en configureren van 365optimized back-up tot aan het terugplaatsen van e-mails of documenten. 

Jouw gegevens altijd compliant 

Elke sector kent specifieke eisen die gesteld worden aan dataopslag en bewaartermijnen. Met 365optimized back-up kun je altijd voldoen aan de wettelijke regelgeving.

Jouw gegevens altijd veilig 

Je data wordt opgeslagen in de 2tCloud datacenters in Amsterdam.

De 2tCloud datacenters zijn gecertificeerd voor onder andere kwaliteitsmanagement (ISO 9001), milieu management (ISO14001) en informatiebeveiliging (ISO 27001). Voordat de data over een beveiligde SSL-verbinding naar het gecertificeerde datacenter wordt verstuurd, wordt het versleuteld door middel van AES-256 encryptie. 

Anchor 1

Beveilig jezelf tegen internet criminaliteit en kidnapping van data door ransomware. 

Inmiddels kennen we allemaal wel een organisatie of individu die de dupe is geworden van ransomware. Vaak moeten er hoge bedragen worden betaald om weer toegang te krijgen tot de gekidnapte data, zonder garanties dat je alles weer veilig terug tot je beschikking krijgt.

 

Heb je een goede backup van je data kun je toch nog bij al je bestanden en ben je dus niet afhankelijk van het betalen van losgeld

single-sign-on.png

De mens is de zwakste schakel 

 In 80% van alle gevallen van dataverlies is de gebruiker zelf de veroorzaker. Meestal onbedoeld maar helaas komt het ook weleens voor dat er kwade bedoelingen in het spel zijn waardoor data wordt verwijderd of verdwijnt. Met een goede backup kun je jezelf als organisatie hier tegen beschermen. 

Voldoe aan wet- en regelgeving 

De 30 dagen back-up functionaliteit die Microsoft biedt voor het terughalen van bestanden is vaak niet toereikend. Veel branches zoals zorg, lokale overheid, woningcorporaties maar ook MKB-bedrijven hebben te maken met wet- en regelgeving waardoor gegeven langer bewaard moeten blijven.

 

Ook eist bijvoorbeeld de AVG dat je gegevens in geval van calamiteiten terug moet kunnen halen. In al deze gevallen zijn dus aanvullende maatregelen in de vorm van back-up nodig om compliant te kunnen zijn. 

register.png

Voor veel organisaties is Microsoft Office 365 een bedrijfskritische applicatie waarin waardevolle gegevens en bestanden worden bewaard.

Vaak wordt gedacht dat Microsoft ook zorgt voor voldoende back-up en herstelmogelijkheden, maar dat is een misverstand. Microsoft draagt zorg voor de infrastructuur en voor de beschikbaarheid van je gegevens. 

De verantwoordelijkheid om data veilig te stellen en toegankelijk te houden ligt bij jou als gebruiker.  

 

365optimized back-up zorgt voor een geautomatiseerde back-up van jouw Microsoft Office 365 omgeving. Daaarmee zijn al je e-mails, agenda’s, contactpersonen, Onedrive-, Sharepoint- en Teams-bestanden beveiligd tegen ongewenst verlies van data. 

 • Volledige ontzorging 

 • Dagelijkse controle 

 • Periodieke restore test 

 • Kwartaalrapportage 

 • Restoren van data 
  op gebruikersniveau: 

  • E-mails 

  • Agenda’s 

  • Contactpersonen 

  • Onedrive 

  • Teams 

  • Sharepoint 

  365optimized back-up

Vraag nu 365optimized back-up aan!

bottom of page